Dänischkurse

Dänischunterricht – Lernen Sie Dänisch in Dänemark

Online Tyskkurser

Online-tyskundervisning – passer perfekt ind i en travl hverdag 

Et online-tyskkursus er en rigtig god måde at få integreret tyskundervisning i en travl hverdag. Hos mig er der tale om individuel undervisning, der er skræddersyet dit niveau og dine helt personlige behov.

Lær tysk online over skype 

Tyskundervisningen foregår over skype. Det er et gratis program, der hurtigt og meget nemt kan downloades og installeres.

Med et online-tyskkursus kan du lære tysk på en meget fleksibel måde

Du skal ikke ud af huset efter en lang og travl dag. Du sidder med en kop kaffe i din hyggelige stue og lærer tysk sammen med mig.

Når du lærer tysk online over skype, har du slet ingen transporttid

Uanset om du sidder i København, Odense, Aarhus, Aalborg, Esbjerg, Randers eller i en lille landsby et eller andet sted langt ude på landet i Danmark, så er du kun et par musklik fra din tyskundervisning.

Kom på tyskkursus, når det passer dig 

Vi aftaler sammen tidspunkterne for din online-tyskundervisning, så de passer ind i din hverdag.  Nogle vælger for eksempel at lægge deres tyskundervisning om aftenen eller i weekenderne.

Online-tyskkurser er også gode som supplement til din “almindelige” tyskundervisning 

Et online-sprogkursus er også meget velegnet som supplement til din tyskundervisning på aftenskolen eller et andet sted. Når kunderne henvender sig til mig første gang, fortæller de tit, at de mangler en mulighed for at kunne anvende det lærte eller for at kunne bruge det tysk, de har lært. Og det er netop her, at online-sprogundervisningen rummer rigtig gode muligheder for samtaletræning og træning af den mundtlige kommunikation på tysk.

Flere oplysninger om at lære tysk online over skype 

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvordan onlinekurser i tysk foregår hos mig.