Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dansk-tysk-oversaettelse.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Danskkurser f. udlændinge - Danskundervisning | Dänischkurse Danskkurser – Dänischkurse

Dänischkurse

Dänischunterricht – Lernen Sie Dänisch in Dänemark

Danskkurser

Jeg tilbyder forskellige former for undervisning i dansk for udlændinge til privatpersoner, virksomheder og organisationer.

Danskundervisningen tilbydes på alle niveauer.

Den kan foregå hjemme hos dig, i din virksomhed eller organisation eller et helt tredje sted på Lolland-Falster eller Sjælland.

Et godt alternativ er mange gange også et online-kursus over skype. Dette giver både en stor fleksibilitet og effektivitet i en aktiv hverdag.

Foruden tysk, som er mit modersmål, taler jeg også flydende engelsk. På mine danskkurser for begyndere kan begge sprog derfor bruges som hjælpesprog. Især når man endnu ikke taler dansk – eller kun taler lidt dansk – og skal på danskkursus, så er et fælles sprog en stor hjælp. Indtil videre har det været studerende fra omkring 50 forskellige nationer, jeg har undervist i dansk.

Det skal dog understreges, at målet på mine danskkurser for mig helt klart er at motivere kursusdeltagerne til at tale dansk så hurtigt som muligt.

Kontakt mig venligst, så vi kan drøfte din situation og skræddersy det helt rigtige danskkursus til dit niveau og dine behov.