Dänischkurse

Dänischunterricht – Lernen Sie Dänisch in Dänemark

Online Danskkurser

Har du problemer med at tale dansk?

Måske går du på aftenskole for at lære dansk. Du lærer den danske grammatik og mange nye danske ord. Du læser tekster på dansk, og du laver dit hjemmearbejde på dit danskkursus. Måske har du også en dansk lærebog.

Men når du skal tale dansk, så bliver det svært.

Der er mange mennesker, der har fortalt mig netop det.

Online danskundervisning som supplement til dit danskkursus

Et online danskkursus er et godt supplement til dit danskkursus på aftenskolen. Hos mig er online undervisning individuel privatundervisning, så vi kan lave mange samtaleøvelser og træne dit mundtlige dansk, så du bliver bedre til at kommunikere mundtligt på dansk.

Lær dansk online – danskundervisning på alle niveauer

Men online danskundervisning er også en god måde til at starte med at lære dansk – eller til helt generelt at blive bedre til dansk.

Samtale før dit skræddersyede online danskkursus starter 

Før kursusstart aftaler vi sammen, hvad vi skal lave i din danskundervisning. Vi aftaler, om vi skal træne dit mundtlige dansk eller grammatikken eller skriftlig dansk – eller en blanding.

Før kursusstart taler vi også sammen, så jeg kender dit niveau og dine ønsker og behov.

Mange fordele ved at lære dansk online

Et online-danskkursus er også en rigtig god måde at få integreret danskundervisning i en travl hverdag.

Danskundervisningen foregår over skype, et gratis program, der hurtigt og meget nemt kan downloades og installeres.

Et online-danskkursus er en meget fleksibel måde at lære dansk på.

Du skal ikke ud af huset efter en træt dag. Du sidder med en kop kaffe i din hyggelige stue og lærer dansk sammen med mig.

Uanset om du sidder i Berlin, Hamborg, München, Stuttgart, Frankfurt, Köln eller måske et eller andet sted i Danmark, så er du kun et par musklik fra din danskundervisning.

Vi aftaler sammen tidspunkterne for din danskundervisning, så de passer ind i din hverdag.  Nogle vælger for eksempel at lægge deres tyskundervisning om aftenen eller i weekenderne.

Et online-sprogkursus er som sagt også meget velegnet som supplement til din danskundervisning på aftenskolen eller et andet sted i Tyskland eller i Danmark.

Tysk og engelsk som hjælpesprog på online danskkurser

Tysk er mit modersmål, desuden taler jeg flydende engelsk. Især når man som begynder eller næsten-begynder skal på danskkursus, er det en stor hjælp at have et fælles sprog til rådighed i danskundervisningen. Jeg har således i de 20 år, jeg har beskæftiget mig med danskundervisning for udlændinge, undervist studerende fra omkring 50 nationer i dansk.

Når det så er sagt, er det dog et af mine vigtigste mål, at deltagerne på et danskkursus hos mig – uanset om der er tale om danskundervisning “face to face” eller om et online danskkursus – så hurtigt som muligt taler dansk.

Flere oplysninger om online danskkurser 

Overvejer du at lære dansk online, så har du måske brug for flere oplysninger om online-danskundervisning. I så fald er du meget velkommen til at kontakte mig for flere oplysninger om mine online-danskkurser.