Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/dansk-tysk-oversaettelse.dk/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Tysk oversættelse - tysk tolk - tyskkurser | Tysk oversætter Om Ursula Behrle – Tysk oversætter

Tysk oversætter

Tyske Oversættelser & Tyskkurser & Danskkurser

Om Ursula Behrle

Hallo! 

Jeg er Ursula Behrle. Jeg er født og opvokset i Tyskland.

Oversætter fra dansk til tysk og fra tysk til dansk 

Jeg oversætter fra dansk til tysk og fra tysk til dansk.
Desuden tilbyder jeg korrekturlæsning af tyske tekster, og jeg tolker også mellem tysk og dansk.

Tysk som modersmål

Jeg har boet i Danmark i over 35 år. Men jeg er i daglig kontakt med det tyske sprog. Jeg følger med i, hvad der rører sig i Tyskland og hvordan samfundet og kulturen udvikler sig. Det er din garanti for, at mine tyske oversættelser faktisk også kommer til at lyde tysk, således at dine tyske læsere kan koncentrere sig om dit budskab.

Erfaren dansklærer for udlændinge og tysklærer

Jeg har arbejdet som sproglærer siden 1997. Mange års fastansættelse som sprogunderviser ved danske sprogskoler har givet mig en forståelse for, hvad der er vigtigt, når voksne skal lære et fremmedsprog.

Intensiv og afvekslende sprogundervisning 

Først og fremmest skal der være en afslappet atmosfære, så du tør sige noget, også selvom det – måske – er forkert. Men samtidig skal undervisningen være seriøs, forstået på den måde, at du som kursusdeltager konstant møder tilpas store udfordringer. Undervisning er ikke bare ”hyggesnak”.

Det er vigtigt for mig, at du som kursusdeltager føler, at du selv har medindflydelse på kurset, og at det er dig, der sætter tempoet. Jeg har respekt for, at du foretager dig andre ting her i livet end bare at lære tysk.

Skræddersyede tyskkurser og danskurser

Jeg har i en årrække været beskikket censor for Undervisningsministeriet og for Integrationsministeriet og har derfor kvalifikationer til sikkert og hurtigt at kunne danne mig et indtryk af dine sprogkundskaber, så at vi målrettet og effektivt kan sætte ind med forbedringer.

Selvstændig siden 2004 med tysk sprog og kultur som speciale 

Min virksomhed har eksisteret siden starten af 2004 og tilbyder tyskkurser samt danskkurser for udlændinge.