Tysk oversætter

Tyske Oversættelser & Tyskkurser & Danskkurser

Det siger kunderne om mine sprogkurser

“Aldrig før har jeg på så kort tid lært så meget og haft det så sjovt samtidigt.”
Ulf Thomsen, Berlin

“Jeg var meget tilfreds med din danskundervisning, og jeg synes, at du gør det rigtig godt. Jeg har deltaget i mange forskellige sprogkurser, men dit kursus var det bedste, jeg har haft indtil nu!”
Francesca Borck, Dieburg

“Efter nogle få timers tyskundervisning hos Ursula mærkede jeg en klar forbedring … Jeg vil på det varmeste anbefale Ursula. Hun er dybt engageret, dygtig til at formidle, optræder professionelt og er et dejligt menneske.”
E. Ejsted, reg. revisor, Roskilde

“Ursula sætter en stor ære i at finde materiale, der er relevant for den enkelte. Dette har jeg sat meget stor pris på … Hun har i alle sammenhænge undervist til min største tilfredshed … mine allerbedste og fuldt fortjente anbefalinger.”
J. Vogt, Dr. phil., lektor ved Københavns Universitet, København

“First Class danskundervisning … hver enkelt cent af din undervisning er guld værd … jeg har nydt din danskundervisning rigtig meget og din metode er efter min vurdering meget effektiv.”
Marianne Igl, Svendsen Sport, Havdrup

“… professionel og dygtig sprogformidling under hyggelige former, som vi kun kan anbefale.”
Uli Stellfeld-Petersen og Thomas Oettgen, begge fra SSW (Sydslesvigsk Vælgerforening)

“Det er især 3 ting jeg husker mest fra vores sommerkursus i dansk:

  1. Jeg oplevede det som noget ekstremt positivt, hvordan Ursula behandlede hver kursusdeltager meget individuelt (alt efter forkundskaber, alder, koncentrationsevne, men også selvsikkerhed).
  1. Allerede efter kun 5 minutter henne i første lektion begyndte vi at tale på dansk – selv om ingen af os besad nævneværdige forkundskaber. I det hele taget: Der var nul tomgang på hele kurset. Om vi sad og spiste fælles frokost, om vi var på opdagelse i den lollandske natur eller på rundvisning i en kirke, alt kunne Ursula bruge som lejlighed til at komme dybere ind i det danske sprog.
  1. Hele Ursulas kreativitet var rettet hen mod at nedbryde de hæmninger, der ofte er resultatet af tidligere skoleoplevelser – og der afholder folk fra en frimodig anvendelse af de nye sprogkundskaber. Om det nu var de hyppige og højst professionelle skift af arbejdsmetoderne eller et opmuntrende blik, en ekstra forklaring til en deltager eller arbejdet i mini-grupper, selv om alt virkede spontant og afslappet, var det dog meget fokuseret på at opmuntre deltagerne til at bruge sproget aktivt.

Det vigtigste: Det virkede. Efter kun en uges fælles, glad arbejde havde alle deltagere lært mere end med et halvt års konventionel undervisning.”
Christian A. Schwarz, NCD International

“Dit sommerkursus var perfekt for os. Vi har lært meget. Vi har nydt dit danskkursus rigtig meget, og tiden er fløjet af sted. Det som vi rigtigt godt kunne lide, var at du har tilrettelagt et meget afvekslende program, og at vi har foretaget disse fælles udflugter, for at anvende det dansk, vi har lært.”
Tina Bjerregaard, Wien

“Hej Ursula, se engang, min danske revisor-kollega har helt af sig selv lagt mærke til, at jeg har lært noget. Han skrev i går: Sikke god du er blevet til dansk! Endnu engang tak til dig.”
Irena Deckert, revisor, Seeger & Deckert Partnerschaft, Stralsund

“Vores danskundervisning har altid været spændende og i relation til vores hverdagsliv. … Ursula Behrle er en meget god underviser, der formidler det danske sprog og den danske kultur på en spændende og professionel måde.”
Petra Kitschmann, Regulatory Manager ved Skandinavisk Tobakskompagni, Søborg
og Achim Kitschmann, Vice President Product Centers ved GN Otometrics, Taastrup

“Vi har været meget tilfredse med din tyskundervisning.”
REMS Danmark A/S, Køge

“Ursula har undervist en veninde og mig i dansk hjemme hos mig, og jeg syntes, hun var en fremragende underviser. Det var en stor fornøjelse at lære derhjemme og på tidspunkter, der passede mig. Denne kursusform gjorde, at jeg på et enkelt møde med hende (2 1/4 time) lærte mere end på en hel uge på mit tidligere sprogkursus … Ursula var meget professionel og åbenlyst meget engageret i sit arbejde … Og Ursulas person gjorde hele indlæringsprocessen meget nemmere.
Shazzy Young, Solrød

“Jeg har været meget glad for mit crash-kursus i dansk. Det har været velorganiseret, og jeg var meget tilfreds med de bøger, film og videoer, du har brugt, samt vores gode konversationer … Selvom mit danskkursus kun har varet en uge, har jeg lært meget. Det har været effektivt og intensivt.”
Jens-Peter Krösche, Rockwool A/S, Hedehusene

“Jeg troede ikke, tyskundervisning kunne være sjovt – men det var det faktisk … Ursula er en meget positiv og inspirerende person.”
Mette Bruus, Aage Christensen A/S, København

“De opgaver, Ursula påtager sig, udfører hun altid med meget tilfredsstillende resultater. … Jeg vil gerne medgive hende mine varmeste anbefalinger.”
Sprogcenter Syd Skjern, Skjern

“Hun er meget dygtig, konstruktiv og velforberedt … målbevidst og resultatorienteret … Hun er altid veloplagt og har et smittende humør, og hun er meget respekteret af kursister, kolleger og ledelse.”
VUC Skjern, Skjern

“En yderst samvittighedsfuld og dygtig lærer … Jeg er sikker på, at hun på bedste vis kan løse fremtidige opgaver til alles tilfredshed.”
LOF Sprogskole Varde, Varde

“Vi synes alle sammen, at vores danskkursus har været meget godt.”
Kursusdeltagerne, Danish Computer Recycling, Roskilde